a taste of endurance – juli editie – met Bingokaart

Datum/Tijd
01/07/2020 - 31/07/2020
Hele dag

Categorieën Geen Categorieën


De komende periode zijn er (nog) geen wedstrijden, dus kun je niet op die manier eens kennismaken met endurance.

Door mee te doen met deze ‘uitdaging’ kun je toch een soort gevoel krijgen voor het trainen voor endurance / rijden van afstanden. En wie weet wordt je wel super enthousiast!!

Het idee:

Je schrijft je in voor een afstand: 80-100 -120 of 160 km. Je hebt de hele maand juli de tijd om deze afstand te behalen.

Dat kan zijn rijdend, mennend, wandelend of naast de fiets. Het gaat er niet om dat je zoveel mogelijk km’s rijdt of het zo snel mogelijk probeert te volbrengen. Maar dat je lekker gaat rijden en tegelijkertijd jezelf uitdaagt om dit wat gerichter te doen. Wat meer na te denken over je route en je afstand. Of misschien wel in te schrijven op een afstand die misschien net buiten je comfortzone ligt.

Hoe werkt het:

  1. Je schrijft je dit in op een afstand. –> je ontvangt dan een mail ter bevestiging. (check je spambox)
  2. Je gaat gedurende de maand juli lekker rijden.
  3. Je stuurt aan het einde van de maand een overzicht / screenshot van de kilometers.
  4. Je ontvangt een bingo kaart met daarop opdrachten voor de hele maand –> degene die alle opdrachten goed weten te volbrengen zullen een leuk prijsje winnen.

Extra gaaf is dat alle deelnemers die de vorige maand hebben deelgenomen zullen een kortingscode van By Baukje ontvangen, te besteden in de webshop: www.bybaukje.nl  En Baukje zal een prijs sponsoren voor een grote opdracht.

De reward:

Natuurlijk is het samenzijn met je paard al super leuk!

Daarnaast krijgen alle deelnemers een certificaat en een rozet.

Het is belangrijk om doelen te stellen, want dit kan je helpen. Echter wanneer blijkt dat het gestelde doel te hoog gegrepen is, wees dan ook dapper genoeg om een stapje terug te doen. En niet jezelf of je paard te overvragen. Het moet leuk en ontspannen zijn! 🙂

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.