Trektochten

 

3-daagse trektocht door het drents-friese wold

Wat is er nu leuker dan een trektocht met vrienden of vriendinnen en jullie paarden! Trek door het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold via een speciaal voor jullie uitgestippelde route. Afhankelijk van jullie ervaring en wensen zal een kortere of langere dagrit worden uitgezet. Slapen op twee locaties met de paarden dichtbij op het terrein.

Dag 1:
Aankomst . Nadat de paarden zijn geïnstalleerd in de paddock kan je je spullen in de trekkershut leggen. Later in de middag maken we een mooie rit.

Dag 2
De bakker brengt ‘s morgens een goed gevulde ontbijtbox. Na het ontbijt vertrekken jullie via een mooie route richting Cool Runnings  in Langedijke. Jullie bagage wordt door ons gebracht en hoef je dus niet mee te nemen op je paard. In Langedijke wacht Melanie jullie op. De paarden krijgen een plaats in de weide- of zandpaddock. ‘s Avonds wordt voor jullie gekookt en is er ruimte voor een gezellige borrel in de bar. Voor het slapen gaan, kunnen jullie in de pyjama de paarden nog een goede nacht wensen. Jullie slapen namelijk in jullie eigen tentje naast de paddock, dus als je ’s nachts niet kunt slapen zul je je paard horen knabbelen en briesen, hoe tof is dat!

Dag 3
Na het ontbijt rijden jullie naar het startpunt.  Uiteraard via een andere route dan de heenweg. Bij terugkomst is er mogelijkheid om de paarden te verzorgen en eventueel af te spuiten met warm en koud water voordat jullie huiswaarts keren. 


Inclusief:

  • Voorbespreking vooraf
  • 2x overnachting (voor de 2e nacht een eigen tent meebrengen)
  • 2x overnachting paard. Brok zelf mee brengen
  • 2x ontbijt
  • 2x diner
  • Gids voor 3 dagen
  • Bagage transport

Optioneel

  • Huur van zadeltassen

Deze trektocht zal op 2 momenten plaats vinden, data volgen eind 2023 en zijn te vinden op de agenda pagina.

Er kunnen maximaal 4 deelnemers mee per datum.

Er zullen 2  varianten zijn.

Het eerste weekend zullen we alle 3 de dagen ritten van rond de 15 km rijden, in deze ritten zullen we alleen stappen en draven.

 

In het tweede weekend zullen we ritten maken tussen de 15 en 25 km (iom de deelnemers) in deze ritten kunnen we alle 3 de gangen rijden.

LET OP: paardenpaspoort met correcte entingen verplicht!

https://www.facebook.com/Coolrunningsendurance/videos/339796521280676