Trektocht Drents Friese Wold 23 t/m 25 sept.

Datum/Tijd
16/09/2022 - 18/09/2022
Hele dag

Locatie
Hoeve Heidezicht

Categorieën


3-daagse trektocht met je paard door het Drents-Friese Wold

Wat is er nu leuker dan een trektocht met vrienden of vriendinnen en jullie paarden! Trek door het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold op een speciaal voor jullie uitgestippelde route. Afhankelijk van jullie ervaring en wensen zal een kortere of langere dagrit worden uitgezet. Slapen op twee locaties met de paarden dichtbij op het terrein.

Dag 1:
Aankomst in de middag bij hotel de Vrije Vogel. Nadat de paarden zijn geïnstalleerd in hun paddock, kunnen jullie jezelf installeren in je hotelkamer. Daarna is er de mogelijkheid om te ontspannen of een rit te maken.

Dag 2:
‘s Ochtends kun je genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet. Na het ontbijt vertrekken jullie via een mooie route richting Cool Runnings Endurance Educatie in Langedijke. Jullie bagage wordt gebracht en hoef je dus niet mee te nemen op je paard. De paarden krijgen een plaats in de een paddock. ‘s Avonds wordt voor jullie gekookt en is er ruimte voor een gezellige borrel in de bar. Voor het slapen gaan kunnen jullie in je pyjama de paarden nog een goede nacht wensen. Jullie slapen namelijk in een tentje (welke je zelf meeneemt) naast de weidepaddock, dus als je ’s nachts niet kunt slapen zul je je paard horen knabbelen en briesen, hoe tof is dat!

Dag 3:
Na het ontbijt rijden jullie terug naar De Vrije Vogel Uiteraard via een andere route dan gisteren. Bij terugkomst is er mogelijkheid om de paarden te verzorgen en nog even een bakje koffie of thee te drinken voor jullie weer naar huis gaan.

Vooafgaande aan de trektocht hebben jullie een gesprek met mij, dan wel telefonisch, danwel via Teams. Daarin kunnen jullie aangeven wat de wensen zijn m.b.t. de routes en vragen kunnen stellen. Ook krijg je toegang tot de online module over rijden met gps en ontvang je vooraf een paklijst. Mocht je geen eigen zadeltassen / bidonhouder hebben kun je deze bij ons ook huren.

Inclusief:

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.