Praktijkdag endurance & conditiemeting paard bij Stal de Groene Meer (Leidschendam)

Datum/Tijd
10/07/2021 - 11/07/2021
Hele dag

Locatie
Stal de Groene Meer

Categorieën


Wil je meer weten over endurance, of ga je binnenkort voor het eerst starten en wil je goed voorbereid aan start komen? Dan zijn de praktijkdagen misschien iets voor je?

  • We starten met een stuk informatie over endurance, wat is het nou eigenlijk? Wat moet je kunnen / weten? Hoe gaat het op een wedstrijddag? enz
  • Daarna doe je een workshop groomen, je krijgt praktische tips die je later die dag kan toepassen.
  • Dan simuleren we de keuring, op wedstrijd heb je een voor en nakeuring. Je leert waar na gekeken wordt en wat je evt. moet oefenen met je paard. Na de demo kunnen we de keuring ook jou paard doen.Team Palomino Power
  • Tot slot ga je een stukje rijden ( +/- 10 km) dat zal vooral in het buitengebied zijn. De route is uitgezet zoals dat op wedstrijd ook is, mogelijkheid om route te rijden op gps (van ons of van jezelf) onderweg zijn 2 groompunten, mocht je grooms bij je hebben, dan kunnen zij direct toepassen wat zij in de workshop geleerd hebben.

Er zijn 2 opties:

Je doet mee met paard of zonder paard (bijv. groom)

De praktijkdag is op zaterdag 10 juli – De conditiemetingen zullen in overleg voornamelijk plaatsvinden op de zondag 11 juli.  Maar afhankelijk van het animo kan er ook worden gekozen om een aantal al op de zaterdag te meten.

Conditiemeting paard:

Achteraf ontvang je en geschreven analyse van de meting met adviezen.

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.