Oefen endurance Laag Soeren (DAH)

Datum/Tijd
14/09/2024
Hele dag

Categorieën Geen Categorieën


Als je met je Haflinger/koudbloed een keer wilt proeven aan endurance dan krijg je tijdens dit weekend je kans!                                                  Op zaterdag kun je gaan kennismaken met wat deelnemen aan een endurance wedstrijd inhoudt voor jou en je paard. Tijdens deze clinic wordt deelname aan een officiële wedstrijd nagebootst (je kunt geen winstpunten verdienen) je paard doorloopt zowel voor- als achteraf een veterinaire keuring en de rit (in dit geval van 15 km) is in de directe omgeving van De Spreng.

De route is beschikbaar op gpx. welke je kunt openen met een app op je telefoon en er zijn een aantal Garmins beschikbaar via Melanie.

2 weken voorafgaand aan de training word je tijdens een webinar door Melanie geïnformeerd wat een endurance-wedstrijd inhoudt in het algemeen en ook hoe jij en je paard zich het beste kunnen voorbereiden. Kosten zijn inclusief de webinar en het label van natuurmonumenten. Dit label van natuurmonumenten kan je op de dag zelf ophalen bij het secretariaat.

Let op, je dient wel een borg van 30 euro hiervoor contant te betalen. Deze krijg je na inlevering van het label weer contant van ons terug. De afstand is niet groot maar de bodem in het bos kan af en toe zwaar zijn, we gaan ervan uit dat de paarden die meedoen goed op conditie zijn.

Duur: 15 kilometer

Clinic is ook opengesteld voor koudbloeden

Prijs: label natuurmonumenten nodig (zelf meenemen of verkrijgbaar op secretariaat, 30 euro borg contant)

leden 25 euro p.p.,

niet leden 45 euro p.p.

Inschrijven via: https://www.dahoost.nl/haf-24/