A taste of endurance (April en Mei 2022)

Datum/Tijd
01/04/2021 - 31/05/2022
Hele dag

Categorie├źn


Wil je dit jaar starten met endurance? Of gewoon lekker gericht buitenrijden? Dan is dit iets voor jou!

Door mee te doen met deze ‘uitdaging’ kun je toch een gevoel krijgen voor het trainen voor endurance / rijden van afstanden. En wie weet wordt je wel super enthousiast en zien we je later dit jaar op wedstrijd!!

Het idee:

Je schrijft je onder dit bericht in voor een afstand en hebt dan april en mei om dit af te leggen.

Dat kan zijn rijdend, mennend, wandelend of naast de fiets. Het gaat er niet om dat je zoveel mogelijk km’s rijdt of het zo snel mogelijk probeert te volbrengen. Maar dat je lekker gaat rijden en tegelijkertijd jezelf uitdaagt om dit wat gerichter te doen. Wat meer na te denken over je route en je afstand. Of misschien wel in te schrijven op een afstand die misschien net buiten je comfortzone ligt.

  • Rijden in de bak telt niet mee.
  • Je doet mee als combinatie, dus 1 ruiter met 1 paard / pony ( als menner mag een tweespan ook) –> rij je meerdere paarden, dan schrijf je met meerdere paarden in of je telt alleen de km van het betreffende paard.

Hoe werkt het:

  1. Je schrijft je dit in op een afstand. –> je ontvangt dan een mail ter bevestiging. (check je spambox)
  2. Je meld je aan bij de besloten FB groep –> via de reguliere Cool Runnings pagina en dan kopje groepen.
  3. Je gaat gedurende de maanden april en mei lekker rijden.
  4. Elke week krijgen de deelnemers een opdracht, deze zijn op alle niveaus uit te voeren. Voor zowel ruiters, menners als mensen die met hun paarden wandelen. De opdrachten zullen endurance gerelateerd zijn. Ze zijn laagdrempelig en vooral erg leuk!
  5. Wanneer je klaar bent stuur je de volgende gegevens op via de mail: de screenshots met de afgelegde afstanden zet je in een topic in je groep. Naam paard/pony + eigen NAW gegevens stuur je via de mail.

De reward:

Natuurlijk is het samenzijn met je paard al super leuk!

Daarnaast krijgen alle deelnemers een certificaat en rozet/

Het is belangrijk om doelen te stellen, want dit kan je helpen. Echter wanneer blijkt dat het gestelde doel te hoog gegrepen is, wees dan ook dapper genoeg om een stapje terug te doen. En niet jezelf of je paard te overvragen. Het moet leuk en ontspannen zijn! ­čÖé

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.