A taste of endurance + opdrachten

Datum/Tijd
01/06/2020 - 30/06/2020
Hele dag

Categorie├źn


De komende periode zijn er geen wedstrijden, dus kun je niet op die manier eens kennismaken met endurance.

Door mee te doen met deze ‘uitdaging’ kun je toch een soort gevoel krijgen voor het trainen voor endurance / rijden van afstanden. En wie weet wordt je wel super enthousiast!!

Het idee:

Je schrijft je in voor een afstand: 80-100 -120 of 160 km. Je hebt de hele maand mei de tijd om deze afstand te behalen.

Dat kan zijn rijdend, mennend, wandelend of naast de fiets. Het gaat er niet om dat je zoveel mogelijk km’s rijdt of het zo snel mogelijk probeert te volbrengen. Maar dat je lekker gaat rijden en tegelijkertijd jezelf uitdaagt om dit wat gerichter te doen. Wat meer na te denken over je route en je afstand. Of misschien wel in te schrijven op een afstand die misschien net buiten je comfortzone ligt.

Hoe werkt het:

  1. Je schrijft je dit in op een afstand. –> je ontvangt dan een mail ter bevestiging. (check je spambox)
  2. Je gaat gedurende de maand juni lekker rijden.
  3. Je stuurt wekelijks je voortgang + screenshots in.
  4. Elke week krijgen de deelnemers een opdracht, deze zijn op alle niveaus uit te voeren. Voor zowel ruiters, menners als mensen die met hun paarden wandelen. De opdrachten zullen (enigszins) endurance gerelateerd zijn. Ze zijn laagdrempelig en vooral erg leuk!

De reward:

Natuurlijk is het samenzijn met je paard al super leuk!

Daarnaast krijgen alle deelnemers een certificaat en een rozet. En als het jullie is gelukt om de afstand te halen krijg je ook nog een medaille.

 

Het is belangrijk om doelen te stellen, want dit kan je helpen. Echter wanneer blijkt dat het gestelde doel te hoog gegrepen is, wees dan ook dapper genoeg om een stapje terug te doen. En niet jezelf of je paard te overvragen. Het moet leuk en ontspannen zijn! ­čÖé

 

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.