3 delige webinar / workshop serie trainen met een hartslagmeter

Datum/Tijd
08/12/2023
19:30 - 21:00

Categorieën


In deze 3 delige workshop serie starten we met een webinar.

In deze webinar geef ik jullie eerst een stukje achtergrond informatie over trainingsleer en hoe je deze kennis kan gebruiken tijdens je trainingen. Daarna ga ik je laten zien hoe je het horloge en bij behorende online omgeving instelt.

De webinar zal plaatsvinden op 8-12-2023 vanaf 19.30

In deel 2 gaan we praktisch aan de slag met een baantraining in Fochteloo. Tijdens deze training ga je rijden met een HR meter, als je er zelf nog geen hebt kun je er een van mij lenen. Op de baan ga je in verschillende gangen kijken wat het effect is, ik zal je tijdens tijdens training begeleiden.

–> mocht je niet in de buurt wonen, maar wél een hr-meter hebben dan kun je ook zelf een meting doen tijdens een training. Deze stuur je dan naar mij op en zal ik dan voorzien van feedback.

De baantraining zal (waarschijnlijk)  plaats vinden op 28-12 (Natuurlijk zullen tzt kijken naar de weersomstandigheden)

In deel 3  blikken we terug op de eerste webinar en gaan we de meting die is gedaan tijdens de baantraining analyseren en bespreken. Je leert hierin de vaardigheden hoe dit zelf te doen.

De online bijeenkomst zal plaatsvinden op  12 jan vanaf 19:30

Deze workshop serie is niet alleen voor endurance ruiters, maar voor iedereen die met een HR meter wil leren rijden. Ongeacht je discipline.

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.